Středa

Středa, Březen 5, 2014 by Diny

Od noci je zase všechno jinak, nemám moc energii psát, tak jen krátce…

Klárka je opět v hlubokém spánku a napojená na plicní ventilaci, nedokázala to udýchat s tím infektem, který stále kvůli nemocné plíci přetrvává. Ale je důležité vědět, že dýchat jí problém nedělalo po odsávání, takže až bude zdravá … dokáže to znovu !!

Teď jí právě dělají bronchoskopii  a za chvíli za ní jedu. Dnes potřetí, za beruškou mojí, moc se na ní těším … věřím, že zákrok proběhne v pohodě a já pak budu Šípkové Růžence číst z vašich pohledů – jste tak úžasní, jsem  u jejich čtení dojatá a to je čtu nejdřív pro sebe a pak když je čtu Klárce (i když bude spinkat, věřím že někde tam, kde se vznáší její mysl, tu spoustu podpory slyší i cítí …).

Večer se ozvu, i kdyby jen krátce.

Děkuju moc za vaše slova tady, v emailech, v smskách – jen se omlouvám, nestíhám odpovídat, ale když mám chvíli, kdy cítím energii a jsem na pc, tak se snažím. 

Opatrujte se … bude dobře !!!

54 komentářů to “Středa”

  1. Jana napsal:

    Držíme palce, ať všechno dobře dopadne.Pošleme také pohled, protože Vaše Klárka se mému stejně starému synovi Péťovi moc líbí. Světlé delší vlásky, to je prostě jeho. 🙂
    Oba posíláme moc a moc síly.

  2. Jandulina napsal:

    Bude dobře, taky v to věřím – a držím palečky, Klárka je šikulka, ona to zvládne….!

  3. katest napsal:

    Moc na vás myslím a modlím se:-)

  4. Klára napsal:

    Moc na vás obě myslím a držím palce. Bude zase líp. Syn mi volal ze školy,hned,jak mu skončilo vyučování,jestli jsem už koukala,co Klárka,jak se má a jestli to jde,ať pošlu pozdrav..takže ještě posílám pozdrav od syna Fildy.
    Mirko,Vy se držte,jak to jde,nabírejte sílu,i když vím,že je to těžké. Klára

  5. P. napsal:

    Držíme palce! 🙂

  6. Alča napsal:

    Mirko, neděkuj, my jsme všichni s vámi rádi, držíme palce a čekáme na další a snad už příznivější zprávu. Tolik na vás, holky, myslíme.

  7. Pezy napsal:

    Věřím, že to znovu dokáže! Jen potřebuje trošičku času navíc. Posíláme stále velký příliv energie, a ta když se od všech spojí – dodá sílu, převlekou sílu – Klárince i Tobě.

  8. Jituš napsal:

    Jsem taková nepravidelná čtenářka Vašeho blogu, dnes jsem tu náhodou zabrouzdala a musím napsat.
    Klárka je úžasná bojovnice. Určitě to ustojí. Myslím na Vás a držím pěsti. J.

  9. Peta T napsal:

    modlim se a myslim na Vas.

  10. Magda/Jezinka napsal:

    KLárko………………………………
    Dnes jsme ti poslali obrázek. Prosím………………….
    dochází slušná slova:-(

  11. Iva napsal:

    Diny, neděkuj, příjímej energie a mysli pozitivně. myslím, že takových jako já, kteří nepíší, ale v průběhu dne na vás stále myslí je spousta. Klárka je bojovnice, protože má tebe. tak to nevzdávej. Iva

  12. Vodnicekebulice napsal:

    Klárinko, nevadí, nevadí. To předtím byla jen ukázka. Chtěla jsi nás všechny potěšit a svoji maminku uklidnit, že až bude infekce úplně pryč, tak to sama dokážeš 😉
    Takže v klidu se uzdravuj, my jsme rádi, že jsi nám dala signál, že budeš v pořádku. Bude to dobré, beruško 🙂

  13. Marika napsal:

    Diny musí to být tak strašně vysilující pořád být jak na houpačce s těmi zprávami. Pořád nakukuji, sleduji a držím palce!
    Marika

  14. Zirafka napsal:

    Moc drzim palce… myslim na vas

  15. Bludička napsal:

    Myslím na vás, však víš.

  16. Iva napsal:

    Mirko, ono to zase půjde, až infekce odezní. Musíš být děsně vyčerpaná, tak trochu odpočívej.

  17. Frantishka napsal:

    Jak psala Iva: nás, co píšeme jen občas, ale myslíme pořád, je spousta. Musí to být pro tebe Diny hrozně těžké, ale… to, že už to Klárce šlo, je úžasná zpráva. Půjde to zas!!! Kopec energie posílám, holky statečné.

  18. ZaStání napsal:

    Po dlouhé době jsem nakoukla a na chvíli se mi zastavilo srdce…
    Držím vše, co můžu, aby Klárka byla co nejdříve v mezích svých možností v pořádku! A vám, kteří na ni čekáte doma – hodně síly!

  19. Iva napsal:

    tak vyhlížím příspěvek z dneška a zatím nic, doufám, že je vše na dobré cestě, myslím na vás….

  20. Diny napsal:

    Moc děkuji za milá slova, dnes večer napíšu víc – teď alespoň z dopolední návštěvy: Klárka občas maličko procitla a když jsem jí vyprávěla, co budeme dělat, co nás čeká, když jsem jí ukazovala pohledy a obrázky, tak se po devíti dnech !! poprvé občas usmívala 🙂 Vždycky jí to zmohlo a zase spala, ale takových asi dvacet úsměvů jsem vyžebrala, i přes všechno nepohodlí, intubační trubičku a tak … je ohromná !!! Ale to vy také, děkuju !!! 🙂

  21. Hanka napsal:

    Krásná zprávička,
    také už jsem vyhlížela,já budu posílat dopis:-)
    Klárka je úžasná,vy obě,bude to dobré,musí:-)
    Hanka

  22. Jita napsal:

    Krásné zprávy. Sledujeme, myslíme, modlíme se. Ať už je jen lépe. Těšíme se na večerní zprávy.

  23. Lída Grohová napsal:

    Dobrý den, oběma vám držím pěstě, jste statečné, jak vše zvládáte. Kdybych pro vás mohla cokoli udělat (např. sbírání víček atd.), ozvěte se. Lída
    Teď mě napadá, učím třeťáky a čtvrťáky, myslíte, že by Klárce udělaly radost obrázky a dopisy od dětí?

  24. Vodnicekebulice napsal:

    Časem bude těch úsměvů víc a víc 🙂

  25. Alča napsal:

    Huráááá, z úsměvů mám velkou radost, bude jich určitě čím dál víc, jak bude Klárka sílit a uzdravovat se. Půjde to pomalu, ale určitě a to je důležité. Mirko, dík za zprávu, vím, že to je pro tebe velmi náročné, ale jsme určitě všichni moc rádi, že nám dáš vědět, že je přece jen trošku líp.

  26. Faf napsal:

    Dobré zprávy, jsem strašně ráda. A bude to ještě lepší a lepší až to bude dobré. Držím palce a myslím na vás.

  27. Klára napsal:

    Uf,to mi spadl kámen ze srdce..,celý den jsem nahlížela,jak se berušce daří a Vám Mirko samodřejmě taky. Dneska jsem Klárce házela pohled se surikatkama,tak doufám,že stihne dojít ještě tento týden. Opatrujte se obě dvě a Klárce posílám pusinku. Klára

  28. lleennttiillkkaa napsal:

    Po delší době jsem nakoukla a jsem v šoku.
    Přeju KLárce i Vám jen to nejlepší, určitě se z toho kočička vylíže. Ach jo…Hodně sil

  29. Librea napsal:

    Moc vám držím palečky, aby bylo rychle dobré. Úplně ve mně mrazí. Klárka je určitě bojovnice a nic nevzdá!! Přeji vám všem hodně sil. Posíláme velkou podporu!!!

  30. (michalkaBC) napsal:

    No tak vyhlizim zpravy a nic, tak jsem se krapet vylekala, ale vidim, ze se Klarka usmala a to se tak pekne cte. Preju at je jen a jen lip!

  31. Diny napsal:

    Klárka večer zvýšenou teplotu a stav horší, než dopoledne, něco jsem psala na BC do podpůrné diskuze, omlouvám se, ale je to pořád jak na houpačce a co napíšu teď bude zase jinak za chvíli … jsem strašně unavená a někdy marně hledám, čeho se držet …

    Děkuju za myšlenky pro Klárku, v tuto chvíli nemůže nikdo z nás víc …

  32. Magda/Jezinka napsal:

    moc moc doufám za klidnou noc, ať si obě odpočinete, Diny, objímej kluky ať se nebojí, prosím, čekala jsem jestli napíšeš, je mi to tak neskutečně líto, moc doufám, aby teplota klesla, moc na vás myslím, prosím, vydrž

  33. Alča napsal:

    Mirko, večer bývá vždycky hůř, uvidíš, zítra bude zase lépe. Musí, je nás tolik, co na Klárku myslíme. Nemusíš psát často, potřebuješ aspoň na chvíli vypnout, odpočinout.Všichni víme, že je to pro tebe všechno velmi náročné a Klárka tě bude ještě moc potřebovat, musíš myslet i na sebe, abys mohla být silná pro ni. Jsme s Klárkou i s tebou.

  34. Jitka napsal:

    Zítra bude zase o trošku líp než dnes, Klárka se vyspinká a ráno vás zase potěší úsměvy. Přeji jí klidnou noc a vy odpočívejte, abyste nabrala také sílu. Moc na Klárku myslíme. Jitka

  35. Betka napsal:

    Diny, porad na Vas obe myslime! Vydrzte. Betka

  36. Pezy napsal:

    Pořád jsme s vámi v myšlenkách.

  37. Markéta a Luki napsal:

    Diny, bude zase líp. Klárka infekci překoná, potřebuje jen trochu více času. Sama víš, že ty naše děti se i s rýmou perou delší dobu. Myslím na vás obě pořád, vím co prožíváš a jak se cítíš …

  38. Jana napsal:

    Vím, že je to těžké, ale zkuste si odpočinout- nedělat nic, co není nezbytně nutné. Potřebujete sílu a optimismus pro Klárku, děti jsou v tomhle jako radar. Musí to být hrozný nápor na psychiku, ta nejistota, co bude. Moc přeju, ať už se Klárky stav ustálí a byť pomalu, jen a jen zlepšuje!!!

  39. Theo napsal:

    Když se Klárka usmívá tak, že to vidíš, vnitřně se musí smát hodně, protože ví, že to zvládne. Je to velký boj, ale ona jde dopředu. Je dobré, že to zkusili, to se mi líbí. Teď jste zase o trošku víc moudřejší a všechny tyto zkušenosti se budou hodit. Malými krůčky dojdete společně k cíli. Myslín na vás! I na kluky, jak to zvládají?

  40. Diny napsal:

    Zuzko, ono je zase všechno jinak. Volala jsem do nemocnice, zlobí jí pravá plíce, v noci jí vylítla na chvíli horečka, něco je špatně – budou měnit atb, ale ještě čekají na nějaké výsledky plus jí budou zase dělat bronchoskopii.

    Je tak zesláblá, že cokoliv co letí kolem, jí ohrozí 🙁

    Kluci jsou na jarní prázdniny u babičky, Davídek se tím, že je Klárka nemocná, hodně trápí, v telefonu musím dělat veselou, protože by si to už babičky neužil. V neděli se kluci vrací.

  41. Faf napsal:

    Diny, neboj, svět bude mít zase barvy. Na Klárku i na tebe myslí spousta lidí a vy ani jedna nejste typy, že byste něco vzdávaly a té energie, co jde díky tomu Klárce na pomoc. Bude to zase dobré. Myslím na vás obě a držte se.

  42. Matu napsal:

    Myslím na Vás na obe. Klárka je bojovníčka. Diny, tebe prajem veľa síl…Matu

  43. Alča napsal:

    No jasně, Mirko, Davídek byl vždycky vnímavý a hlavně on už všechno o Klárce ví, pamatuji si tu vaši cestu autem,kdy se dozvěděl pravdu, proto je tak citlivý na každé její onemocnění. Budeš to mít ještě těžší, až budou kluci doma, viď. Ale už se nemoc musí jednou unavit a Klárinku opustit a musí se vše obrátit k lepšímu. Je určitě hodně zesláblá, ale taky věřím, že to spolu (a samo s doktory), holky, zvládnete a že se, kočička, bude moci zase usmívat naplno.
    Pořád na vás moc myslím.

  44. Verca napsal:

    Stále posíláme sílu a myšlenku Vám oběma. Obě jste holky statečné a v tuhle chvíli na Vás myslím víc než kdy jindy.

  45. lenka napsal:

    Klárko a Diny, moc na vás myslím i na celou rodinu. Hodně sil všem!

  46. Baru napsal:

    Diny,
    moc na vás myslím a posílám Klárce sílu to zvládnout.
    Baru

  47. Petraska napsal:

    Klárko, Diny, posílám sílu a pohlazení, ať se to už zlomí k lepšímu. Snad léky zaberou a infekce to vzdá. Moc na vás myslím.

  48. Iva napsal:

    Mirko, je to opravdu jako na houpačce , ale Klárka to určitě zvládne. Davídek je bezva bráška a je jasné, že se ho to taky moc dotýká. Posílám ojetí vám všem!

  49. Lea napsal:

    Moc preju, aby se to uz obratilo k lepsimu, a to uz naporad, kvuli vam vsem.

    Myslim na vas

    Lea

  50. Pibi napsal:

    Klárko, Diny, i když se neznáme osobně, musím se přiznat, že na vás holky myslím každý den. Dneska jsem o tobě i vyprávěla dětem pohádku, a jak už to v pohádkách bývá, vše dobře dopadlo.

    Nechť přepereš všechny bacily a vše se v dobré obrátí jako v naší pohádce. Posílám energii vám oběma.

  51. martina napsal:

    Myslím na vás…..

  52. anza napsal:

    Myslím na vás a mám strach. držte se.

  53. Michaela napsal:

    Hodně sil celé Vaší rodině!!!

  54. HankaK napsal:

    Stále věřím a modlim se za Klárku a Vás.

Komentovat